De meest gestelde vragen op een rij

Waar is Aers Energy actief?

Voor zakelijke klanten zijn wij actief in West-Europa met de nadruk op Nederland en BelgiĆ«. Voor particulieren richten onze activiteiten zich op  Zuidwest-Nederland (Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland). 

Hoe lang duurt het voor een oplaadpaal geplaatst kan worden?

Aers Energy neemt alle zorgen uit handen. Vanaf het aanvragen van stroom op de betreffende locatie tot en met de plaatsing van de oplaadzuil duurt gemiddeld drie maanden, afhankelijk van de netbeheerder. Wordt de oplaadzuil aangesloten op de meterkast, dan rekenen we met gemiddeld 6 weken.

Waarmee onderscheid Aers Energy zich?

Anders dan andere leveranciers nemen wij het volledige traject op ons. We werken met een vaste projectleider op elk project We ontzorgen u; onze klanten hebben geen omkijken naar de plaatsing van een oplaadzuil.

Wat is de investering?

Voor zakelijke klanten is de investering nihil. Aers Energy handelt voor eigen rekening en risico en biedt bedrijven op deze manier de mogelijkheid om elektrisch rijden en opladen voor klanten en/of werknemers mogelijk te maken. Bij aansluiting op uw meterkast ontvangt u van Aers Energy een vergoeding voor het verbruik.

Hoe lang duurt het voor een auto is opgeladen?

De oplaadduur is afhankelijk van het type auto, batterijtype en de opslagcapaciteit van de batterij in de auto. De auto oplaadzuilen van Aers Energy geven een vermogen af van 22 kWh per uur. De oplaadduur bij de Aers Energy Homebox is eveneens afhankelijk van het type auto, batterijtype en de opslagcapaciteit van batterij in de auto. Ook van belang is de hoofdzekering van uw meterkast. Onze projectleider bespreekt dit persoonlijk met u.

Heb ik een speciale laadpas nodig?

De universele laadpas voor elektrische voertuigen kunt u gebruiken aan de oplaadzuilen van Aers Energy. Wij kunnen u ook de AERS ENERGY LAADPAS aanbieden met vele voordelen!

Moet ik mijn verzekering aanpassen?

Wij adviseren u uw verzekeringsadviseur te informeren over de plaatsing van een Homebox. Dit in verband met uw opstalverzekering.
De openbare laadzuilen van Aers Energy vallen onder onze bedrijfsverzekering.

Zijn de oplaadzuilen bestand tegen vandalisme?

Het ontwerp van de Aers Energy oplaadzuilen is bijzonder uitgekiend. Er zijn nauwelijks losse onderdelen en we maken gebruik van hoogwaardige materialen. Daarmee zijn de oplaadzuilen hufterproof.

Wie verzorgt de plaatsing en installatie?

Aers Energy heeft een eigen team van ervaren en professionele monteurs. Zij verzorgen de plaatsing van de oplaadzuilen. 

Wat is het verschil tussen een netwerkzuil en de verlengde meterkast aansluiting?

De netwerkzuil heeft een aftakking op de netwerkkabel. Dit is een stand-alone aansluiting alleen voor de laadzuil, met een eigen een eigen EAN-code (European Article Number) en een maandelijks vastrecht abonnement. Bij de verlengde meterkast aansluiting komt de kabel uit uw meterkast. Dit betekent dat de laadzuil elektra gebruikt van de eigenaar van het pand.

Bij aansluiting op uw meterkast ontvangt u van Aers Energy een vergoeding voor het verbruik.

Wat zijn toplocaties voor oplaadzuilen?

Een locatie waar elektrische en hybride voertuigen 3 tot 4 uur verblijven. Zoals zwembad, ziekenhuis, theater, restaurant, hotel met restaurant, congres centrum, speelboerderij, fitnesscentrum/sporthal, stadion, instelling, vakantiepark/- resort, golfbanen, winkelcentrumparking, parkeergarage.

Kan ik ook een oplaadzuil krijgen op / bij mijn locatie?

Daar werken we graag mee!
Onze projectleider bezoekt daarvoor de locatie en bespreekt samen met u wat de wensen zijn. Vervolgens bespreekt de projectleider uw locatie met Aers Energy.
Bij een positief advies gaan wij samen het traject in om tot een laadzuil (of diverse laadzuilen) bij uw locatie te komen.

Terug naar de bovenkant van de website