Wij heten u van harte welkom!

Als zelfstandig familiebedrijf groeien wij uit tot een volwaardige en complete energieleverancier.
Daarnaast hebben we specialisme in huis omtrent  smering en smeringsbeleid. Dit, aangevuld met tankstations; retail shops; een bakkerij; carwash,  persoonlijke aandacht en een praktische aanpak, vormt de basis van ons succes. Het is voor ons logisch dat u hierbij centraal staat.

Maak kennis met onze bedrijven:

  • Aers Olie: Hier vindt u alle info omtrent onze tankstations; tankpassen;  alle brandstoffen; Ad Blue, Xmile en Zero Emissie Transport.

  • Aers Energy: Elektrisch rijden heeft de toekomst. Hier vindt u alle info omtrent oplaadzuilen, onze oplossingen en plan van aanpak.

  • Aers Retail : Maak kennis met onze shops. In Oostburg, IJzendijke en Sluis helpen wij u graag. Tussentijds wordt een nieuwe  XXL Truckstop versie gebouwd aan de A11 afslag Zeebrugge. We verwachten laatste kwartaal 2024 te openen!

  • Aers Lubricants: Alle vragen op het gebied van smering en smeringsbeleid kunt u bij ons kwijt. 
    Wij onderscheiden ons door een "houd het simpel" mentaliteit te combineren met duurzaamheid en rendement. GULFMOBIL zijn dé merken waaruit wij putten. 
De AERS Groep is duurzaam in beweging:

Onze visie is de wereld schoner achterlaten, als dat we hem hebben aangetroffen.

Ons bedrijfsconcept sluit aan bij die visie.
Door het aanbieden van een breed assortiment producten, die een duurzamere oplossing bieden en daardoor het (leef)milieu ten goede komen, voorzien wij onze klanten in milieuvriendelijke alternatieven. Zo trachten wij uw CO2 footprint te verkleinen.

Over ons:

De klimaatproblematiek  noopt ons rekening te houden met het effect van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu. Doordat wij van oudsher brandstoffen exploiteren zijn wij ons terdege bewust van de milieubelasting die wij hierbij faciliteren.

Daarom is de AERS Groep  erg gedreven om elke dag beter te worden, als duurzame leverancier.

Onze missie is pas geslaagd, als we zoveel mogelijk bedrijven en individuen kunnen laten aansluiten bij ons gedachtegoed…. “De wereld schoner achterlaten als dat we hem hebben aangetroffen, door iedere dag een (kleine) stap te zetten die daaraan bijdraagt.“

Terug naar de bovenkant van de website