ESSOCARD is een voordelige vervoerkaart

Steeds meer ondernemingen gebruiken de Esso Card om de vervoerskosten te controleren en de administratie van het wagenpark te vereenvoudigen. 

Onze tankstations te IJzendijke en  Oostburg accepteren de Esso Card.    

Klik hier voor meer Esso Card info

ESSO CARD™ PREPAY :       DE NIEUWE PREPAID TANKPAS


Ontdek de nieuwe manier om uw brandstofuitgaven te beheren. Met ESSO CARD™ Prepay kan je account vooraf aanvullen met tegoed, waardoor je tijd en geld bespaart terwijl je profiteert van alle voordelen van ESSO CARD™. 

Je krijgt toegang tot meer dan 455 tankstations in heel Nederland, dus je bent nooit ver weg van je volgende tankbeurt. 

BETAAL JE RIT VOORAF


ESSO CARD™ Prepay is een eenvoudige manier om de brandstofkosten van je bedrijf vooraf te betalen. Je kan je eigen geld vooraf op een gebruiksvriendelijke pas laden en vervolgens betalen naargelang het gebruik. Geen te hoge uitgaven, geen contant geld op zak en geen zorgen om verloren bonnen! Tegoed aanvullen kan eenvoudig door middel van een SEPA-betaling opzetten, online betalen of overschrijving. 

MINDER ADMINISTRATIE DANKZIJ KRACHTIGE ONLINE BEHEERTOOLS

Je krijgt toegang tot de handige functies van onze online accountbeheer tool, ontworpen om accountbeheer vlot en eenvoudig te laten verlopen. Je kan er al je betalingen op één plek volgen, met realtime rapportages en gedetailleerde overzichten van al je gegevens, facturen en voertuigprestaties tot gedetailleerde transactiegegevens. 

De online tool biedt ook handige functionaliteiten om je pas te beheren. Je kan er in één klik nieuwe passen bestellen of bestaande passen blokkeren en je kan een pincode opnieuw opvragen (komt via post) , mocht je deze vergeten zijn.

ESSO EXTRAS


Aan onze Esso tankstations te Oostburg, IJzendijke, Goes en Wissenkerke kunt u sparen voor Esso Extras.
Dit is het elektronische loyalty spaarsysteem van Esso.
Bij dit spaarsysteem kunt u de getankte liters , aangekochte smeermiddelen  en shopartikelen ( met uitzondering van rookwaren), omzetten naar punten en sparen voor prachtige cadeaus, waardebonnen of een onvergetelijke ervaring. Dit aanbod kunt u online in de catalogus bekijken. Om het gewenste cadeau te bestellen, gaat u naar een deelnemend Esso-tankstation , de Esso-medewerker helpt u graag verder met de bestelling.

Komt u regelmatig bij Esso 25 liter of meer tanken, dan belonen wij u met extra bonuspunten.
100% bonuspunten als u binnen vier dagen opnieuw 25 liter of meer tankt
50 % bonuspunten als u binnen acht dagen opnieuw 25 liter of meer tankt

U kunt uw punten totaal zelf bijhouden door middel van uw eigen inlogcode op de Esso Extras website 

Ook kunt u op deze website een duidelijk overzicht vinden van de te sparen cadeaus en andere voordelen. Profiteer mee en begin vandaag met het sparen van Esso Extras.

 

Terug naar de bovenkant van de website