Groene keuzes dichterbij

De brandstofmarkt is zeer dynamisch, waardoor ook de omstandigheden qua product keuzes en oplossingen, snel wisselen.
De optimale producten en investeringen van vandaag, geven helaas geen garanties voor de toekomst. Wij gaan voor een praktische aanpak, waar wij met u zoeken naar rentabiliteit en duurzaamheid. Uw situatie is daarin leidend.

Drie zekerheden waar de AERS Groep voor staat:

 1. Duurzaamheid tot leven brengen:
  Elk product en elke dienst die wij aanbieden is het resultaat van geavanceerde, duurzame innovaties die ecologisch verantwoord zijn en gericht op het verminderen van onze ecologische voetafdruk.
 2. Elke dag iets beter:
  Klanten en partners kunnen verwachten dat wij continu streven naar verbetering en                vernieuwing. Dit betekent dat wij steeds op zoek zijn naar effectievere en efficiëntere manieren om onze doelen te bereiken. Wij garanderen dat elke actie die            we ondernemen, meetbaar is met duidelijke resultaten.
 3. Samen is effectiever dan alleen:
  Wij verbinden ons om een gemeenschap te creëren van gelijkgestemde bedrijven en individuen die samenwerken om onze planeet voor toekomstige generaties te verbeteren.
Duurzaam in beweging:

We zien een snelle verschuiving van fossiel brandstoffen naar  duurzame hernieuwbare producten.

 • De Esso Diesel Blue is daarvan een goed voorbeeld.
 • GoodFuels HVO 100 is daarbij de meest optimale beschikbare stap op dit moment; direct in te zetten zonder dat u iets hoeft te wijzigen aan uw voertuig / verbrandingsmotor t.o.v. een conventionele diesel.
 • Bij aanschaf van nieuwe auto's of materieel zijn er momenteel vele keuzes. Gaat u voor elektrische aandrijving dan kunnen wij u vanuit Aers Energy  geheel ontzorgen.
 • Waterstof wordt momenteel gezien als dé brandstof van de toekomst; wij zijn volop in gesprek om op korte termijn waterstof aan te kunnen bieden. 

Verklein uw CO2 voetafdruk met de AERS Groep 

 


Minder brandstof gebruik door optimaliseren brandstof en smeermiddelen:
 
 • Een kleine eenvoudige stap is per direct starten met onze XMILE brandstof; welke werkt op natuurlijke enzymen (biologische) basis.
 • Daarnaast kunnen we door de inzet van smeermiddelen van bumper tot bumper te optimaliseren een brandstofbesparing genereren tot ten minste 7%. 
 • Bij ons merk GULF zijn er vele interessante producten om brandstofgebruik terug te dringen.
 • Van oudsher geeft het MOBIL pakket alle mogelijkheden om energiebesparing te genereren. 

Neem vrijblijvend contact op met ons voor een advies op maat!

Op dit moment bouwen wij volop aan de nieuwe AERS TRUCKSTOP ZEEBRUGGE HAVEN; hieronder een sneak preview van het tankstation van de toekomst:

 

 

Terug naar de bovenkant van de website