Wij zijn officieel GULF partner voor Nederland & België

Vanaf onze start bouwen wij gestaag en enthousiast  aan ons klantenbestand; voeren steeds meer GULF smeermiddelen uit voorraad en distribueren bulk- & verpakt product vanuit eigen transport.
Zo groeit onze servicegraad met de dag!

GULF heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan de Europese positionering en terugkomst in de smeermiddelen markt. Daarvan is de "state of the art" nieuwe smeerolie productie plant in Antwerpen een belangrijk onderdeel. 

GULF producten    zijn van de hoogste kwaliteit en zijn bedoeld om u te helpen het rendement van uw materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuigen te verlengen en de uitvaltijd te reduceren.

 

 

Aers Lubricants levert uitsluitend originele Gulf-producten en stelt hoge eisen aan productintegriteit. Dat betekent een hoge betrouwbaarheid, transparantie een juiste informatieverstrekking en producten die uw verwachtingen nakomen of overtreffen.

Ga hier direct naar algemeen GULF smeerolie advies voor uw specifieke productkeuze 

 

De Williams FW45  wordt seizoen 2023 bemand met het coureursduo Alexander Albon en Logan Sargeant. GULF is de nieuwe technology partner van het Williams F1 team. De Williams wordt aangedreven door een Mercedes-motor.

Aers Lubricants biedt u  smeermiddelenadvies op maat en gedegen technical support bij de keuze voor elk type smeermiddel.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

 


McLaren Automotive & Racing sponsorship is verlengd in 2023

Gulf heeft samen met het wereldberoemde raceteam McLaren Racing en het luxe autobedrijf McLaren Automotive een meerjarig strategisch sponsorship.
Het McLaren sponsorship brengt twee gerenommeerde merken samen die een lange en succesvolle geschiedenis hebben. Daarnaast hebben de bedrijven een gezamenlijke ambitie om de innovatie en capaciteiten van beide merken te gebruiken om een ​​winnende formule te worden, zowel op het circuit als op de weg.

 

 

Een lange historie

De band van Gulf met McLaren begon in 1968 en duurde tot het einde van het seizoen 1973. Gulf en McLaren genoten daarin samen succes in zowel de Formule 1 als in de Can-Am-serie. Samen won het team daarbij meer dan 40 races. De samenwerking werd vervolgens verlengd met de iconische McLaren F1 GTR die in Gulf-kleuren reed tijdens de 24 uur van Le Mans en in de wereldwijde GT-races halverwege de jaren negentig.

Vanaf 2021 is Gulf de leverancier van smeermiddelen van McLaren Automotive.

Alle auto’s worden daarbij gevuld met Gulf olie en brandstof die is geoptimaliseerd voor krachtige motoren.
Vanaf de Britse Grand Prix in juli 2020, met seizoen 2021 en 2022 was Gulf de sponsor en technology partner van het McLaren F1 team.

Het merk Gulf is geïntegreerd in het Williams Formule 1-team per seizoen 2023. 

Meer informatie volgt op korte termijn.

Terug naar de bovenkant van de website