AERS Lubricants is officieel GULF partner voor Nederland & België

600_gulf_2-min.jpgVanaf onze start bouwen wij gestaag en enthousiast  aan ons klantenbestand; voeren steeds meer GULF smeermiddelen uit voorraad en distribueren bulk- & verpakt product door inzet van eigen transportmiddelen.
Zo groeit onze servicegraad met de dag!

GULF heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan de Europese positionering en terugkomst in de smeermiddelen markt.
Historie van de het oliemerk GULF
Daarvan is de "state of the art" nieuwe smeerolie productie plant in Dubai voor productie Europa, Midden-Oosten en een klein gedeelte van Azië een belangrijk onderdeel. 

GULF producten    zijn van de hoogste kwaliteit en zijn bedoeld om u te helpen het rendement van uw materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuigen te verlengen en de uitvaltijd te reduceren.

 

 

Aers Lubricants levert uitsluitend originele Gulf-producten en stelt hoge eisen aan productintegriteit. Dat betekent een hoge betrouwbaarheid, transparantie een juiste informatieverstrekking en producten die uw verwachtingen nakomen of overtreffen.

Ga hier direct naar algemeen GULF smeerolie advies voor uw specifieke productkeuze 

 

De Williams FW45  wordt seizoen 2024 weer bemand met het coureursduo Alexander Albon en Logan Sargeant. GULF is opnieuw technology partner van het Williams F1 team. De Williams wordt aangedreven door een Mercedes-motor.

Aers Lubricants biedt u  smeermiddelenadvies op maat en gedegen technical support bij de keuze voor elk type smeermiddel.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

 


McLaren Automotive & Racing sponsorship is verlengd.

Gulf heeft samen met het wereldberoemde raceteam McLaren Racing en het luxe autobedrijf McLaren Automotive een strategische sponsor overeenkomst.
Het McLaren sponsorship brengt twee gerenommeerde merken samen die een lange en succesvolle geschiedenis hebben. Daarnaast hebben de bedrijven een gezamenlijke ambitie om de innovatie en capaciteiten van beide merken te gebruiken om een ​​winnende formule te worden, zowel op het circuit als op de weg.

 

Een lange historie

De band van Gulf met McLaren begon in 1968 en duurde tot het einde van het seizoen 1973. Gulf en McLaren genoten daarin samen succes in zowel de Formule 1 als in de Can-Am-serie. Samen won het team daarbij meer dan 40 races. De samenwerking werd vervolgens verlengd met de iconische McLaren F1 GTR die in Gulf-kleuren reed tijdens de 24 uur van Le Mans en in de wereldwijde GT-races halverwege de jaren negentig.

Vanaf 2021 is Gulf de leverancier van smeermiddelen van McLaren Automotive.

Alle auto’s worden daarbij gevuld met Gulf olie en brandstof die is geoptimaliseerd voor krachtige motoren.
Vanaf de Britse Grand Prix in juli 2020, met seizoen 2021 en 2022 was Gulf de sponsor en technology partner van het McLaren F1 team.

Het merk Gulf is geïntegreerd in het Williams Formule 1-team per seizoen 2023. 

Partnership 

Gulf is een trotse partner van het iconische Williams Racing team. De twee merken delen tientallen jaren aan autosportkennis en -ervaring. Williams Racing is een van de meest succesvolle F1-teams aller tijden en Gulf heeft meer dan 85 jaar ervaring in de autosport. 

Samen schrijven Gulf en Williams het volgende hoofdstuk van een iconisch verhaal en gaan ze verder dan Formule 1 met de Williams Racing Driver Academy en Williams Esports teams, door de coureurs van morgen te ondersteunen in hun autosportcarrière.

Sinds 1936 staat Gulf aan de zijde van enkele van de meest iconische en succesvolle teams. Met vele memorabele momenten heeft Gulf een aanzienlijke rol gespeeld in het overbruggen van de kloof tussen motorsport en autofans.
Met het oog op de toekomst is negenvoudig constructeurskampioen in de Formule 1 Williams een van de populairste en succesvolste Britse teams in de geschiedenis van de sport. De eerste race van het team was de GP van Spanje in 1977 en de rest is geschiedenis. Jacques Villeneuve scoorde de 100e raceoverwinning van het team en daarmee was Williams het enige van vier teams in de Formule 1 dat 100 races won.
Williams won vervolgens negen constructeurskampioenschappen tussen 1980-1997 en verstevigde daarmee hun plaats als een van de meest succesvolle teams in de sport.

Terug naar de bovenkant van de website