Wat maakt ESSO Synergy Euro benzine de hoogste kwaliteit?

Synergy is de merknaam van de brandstoffen die op Esso- tankstations verkocht worden.

ESSO  brandstofingenieurs zijn erg lang bezig met het testen van verschillende ingrediënten en formules, omdat ze weten dat de kleinste verandering een groot verschil kan maken. Zoals de moleculen in onze Synergy Euro benzine, die speciaal ontworpen zijn om essentiële onderdelen van de motor te reinigen (zoals de inlaatkleppen) en te beschermen tegen corrosie, allemaal terwijl je rijdt. Je hebt misschien wel gehoord dat er in je motor gaandeweg vervelende bezinksels kunnen ontstaan waardoor je auto niet meer optimaal presteert.
Onze Synergy Euro benzine helpt bij het reinigen en verwijderen van deze bezinksels, wat weer helpt om beter voor je motor te zorgen, uitstoot te verminderen en zuiniger te rijden.

Wat zit er in de ESSO Synergy Supreme+ premium benzine?

Onze Synergy Supreme+ (98 octaan) is bio-ethanol vrij en had al meer reinigende kracht dan onze Euro benzine; nu hebben we nog nieuwe moleculen toegevoegd om de wrijving in de motor te verminderen. Dit helpt de slijtage te verminderen en de bewegende delen efficiënter te laten werken.
Zo zorg je beter voor je motor en zal die beter presteren.

Wat is het verschil tussen normale en premium benzine?

Wij geloven dat bij het kiezen van je brandstof juist de details belangrijk zijn.

Onze Synergy Supreme+ (98 octaan) heeft niet alleen een hoger octaangehalte (dat het kloppen helpt te verminderen bij auto’s met een hoger vermogen), maar ook een extra additief waar alle benzineauto’s voordeel van kunnen hebben, ook oudere auto’s.
In vergelijking met normale benzine heeft onze premium benzine Synergy Supreme+ twee keer zoveel reinigend additief, wat helpt om je motor dieper te reinigen. En hoe schoner je motor, hoe beter hij kan presteren. Tevens is hij bio-ethanol vrij!
Daarboven is hij ontworpen om meer van de vervelende bezinksels uit je motor te verwijderen, wat helpt om beter voor je motor te zorgen en je zuiniger te laten rijden.

ESSO brandstoffen met Synergy technologie

ESSO besteedt evenveel aandacht en zorg aan elke brandstof in de ESSO Synergy familie, want elke chauffeur en elke motor is voor ESSO belangrijk. We weten dat veel mensen denken dat alle brandstoffen ongeveer hetzelfde zijn. Daarom laten we je graag zien hoeveel aandacht voor detail er in onze Synergy brandstoffen gaat en leggen we graag uit, waardoor ze dat tikkeltje anders zijn.

 

Meer informatie over de invoering van Euro 95 E-10

Op alle Esso-tankstations in Nederland E10-benzine verkrijgbaar. Aan deze benzine is maximaal 10% bio-ethanol toegevoegd.De Nederlandse overheid heeft vanuit klimaatoverwegingen besloten tot het verplicht aanbieden van benzine met 10% bio-ethanol. De inzet van bio-ethanol in benzine draagt bij aan het behalen van klimaatdoelstellingen.Meer dan 90% van de benzineauto’s kan rijden op E10 brandstof. Voordat je E10 brandstof tankt, raden wij aan een check te doen op www.e10check.nl.
Voor auto’s die niet op E10 brandstof kunnen rijden blijft er voldoende aanbod van E5-benzine.  Meer informatie via www.rijksoverheid.nl

Terug naar de bovenkant van de website