XMILE: Puur natuur voor schone kilometers & schonere lucht

Een schonere lucht met XMILE door:

  • tot 7% Brandstofbesparing
  • 35-50% minder fijnstof in het stedelijk verkeer
  • Betere verbranding –schonere uitlaatgassen
  • Minder rook- en roetuitstoot

* bovenstaande resultaten zijn gebaseerd op gecontinueerd gebruik van XMILE  brandstoffen

Het product XMILE is een katalysator op basis van enzymen. Puur natuur!

In tegenstelling tot andere premiumbandstoffen waar agressieve chemische bestanddelen aan zijn toegevoegd werkt XMILE op natuurlijke enzymen (biologische) basis.

De enzymen in XMILE bewerken de brandstof op moleculair niveau waardoor er een betere en snellere verbanding tot stand komt. Dit zorgt er voor dat er minder brandstof wordt verbruikt, de uitstoot van schadelijke stoffen lager is en de motor schoner wordt en blijft.
Vooral in de transportsector en de scheepvaart wordt XMILE veelvuldig toegepast en bewijst het dagelijks zijn vele voordelen. Voor de portemonnee én het milieu.

Goed te weten

XMILE is wetenschappelijk getest en draagt aantoonbaar bij aan de reductie van fijnstof, koolstof en NOX. Kijk hier voor de gedetailleerde emissiefactoren 2022

Aansprekende referenties

XMILE is uitvoerig getest in laboratoria en door gebruikers. Zo maken tal van transportbedrijven gebruik van het product en realiseren daarmee een flinke brandstofbesparing. En daar profiteert het milieu van.

Ook in de scheepvaart is XMILE graag gezien.

Bijvoorbeeld Teso, het bedrijf dat de veerdienst tussen Den Helder en Texel onderhoudt,  gebruikt XMILE al jaren. De besparing door het gebruik van XMILE levert Teso jaarlijks 700 ‘gratis’ overtochten op!
Een betere en groenere referentie kunnen we ons niet wensen.

Vrijblijvend advies over uw situatie, neem contact met ons op!

Terug naar de bovenkant van de website