Esso Diesel brandstoffen met Synergy technologie

ESSO besteedt evenveel aandacht en zorg aan elke brandstof in onze Synergy familie, want elke chauffeur en elke motor is voor ons belangrijk. We weten dat veel mensen denken dat alle brandstoffen ongeveer hetzelfde zijn. Daarom laten we je graag zien hoeveel aandacht voor detail er in onze Synergy brandstoffen gaat en leggen we graag uit, waardoor ze dat tikkeltje anders zijn.

Wat zit er in de normale ESSO Synergy Diesel?

DE ESSO brandstofingenieurs zijn erg lang bezig met het testen van verschillende ingrediënten en formules, omdat ze weten dat de kleinste verandering een groot verschil kan maken. Zoals de moleculen in onze normale Synergy Diesel, die speciaal ontworpen zijn om essentiële onderdelen van de motor te reinigen (zoals het injectiesysteem) en deze te beschermen tegen corrosie, allemaal terwijl je rijdt. Je hebt misschien wel gehoord dat er in je motor gaandeweg vervelende bezinksels kunnen ontstaan waardoor je auto niet meer optimaal presteert.

Onze ESSO Synergy Diesel helpt bij het reinigen en verwijderen van bezinksels, wat weer helpt om beter voor je motor te zorgen, uitstoot te verminderen en je zuiniger te laten rijden. Tests met gewone auto’s toonden aan dat Synergy Diesel tot 4 cent per liter kan besparen.

 

Waarom Synergy Supreme+ premium diesel gebruiken?

De extra moleculen die we toevoegen aan de ESSO Synergy Supreme+ Diesel geven nog meer reinigingskracht in vergelijking met onze normale diesel en zijn ontworpen om meer vermogen te geven. Zo helpt ESSO Synergy Supreme+ Diesel beter voor je motor te zorgen waardoor deze beter presteert, zuiniger is en minder uitstoot genereert.

 

Wat is het verschil tussen normale en premium diesel?

ESSO Synergy Supreme+ Diesel heeft twee keer zoveel reinigend additief als onze normale diesel, wat helpt om de motor grondiger te reinigen. En hoe schoner de motor is, hoe meer vermogen je krijgt en hoe zuiniger je rijdt.
ESSO Synergy Supreme+ Diesel is ook ontworpen om meer vervelende bezinksels uit je motor te verwijderen, wat je helpt om zuiniger te rijden.

Terug naar de bovenkant van de website