Elektrisch rijden heeft de toekomst


Om die reden bieden steeds meer organisaties hun klanten en werknemers hoogwaardige oplaadmogelijkheden. Aers Energy levert oplaadzuilen voor elektrische auto's.

Wij plaatsen deze bij uw bedrijf, in een parkeergarage of op een parkeerterrein, maar ook bij gemeentehuizen, ziekenhuizen, theaters en vakantieparken. De mogelijkheden zijn legio.

Kiezen voor Aers Energy, betekent kiezen voor gemak.
Wij ontzorgen u volledig. Wij bieden een kwaliteitsoplossing en verzorgen de complete installatie en configuratie van uw zakelijke oplaadpunt. Ook particulieren kunnen wij ons terecht. Ook voor hen hebben wij gebruiksvriendelijke oplaadmogelijkheden.

  Kijk hier welke oplaad-oplossing bij u past!

 

 

De duur van het opladen

De oplaadduur is afhankelijk van het type auto, batterijtype en de opslagcapaciteit van de batterij in de auto. De auto oplaadzuilen van Aers Energy geven een vermogen af van 22 kWh per uur.

De oplaadduur bij de Aers Energy Homebox is eveneens afhankelijk van het type auto, batterijtype en de opslagcapaciteit van batterij in de auto. Ook van belang is de hoofdzekering van uw meterkast. Onze projectleider bespreekt dit persoonlijk met u.

Gebruiksvriendelijk

De elektrische laadpalen werken met een laadpas en zijn geschikt voor alle typen elektrische voertuigen. De universele laadpas voor elektrische voertuigen kunt u ook gebruiken aan de oplaadzuilen van Aers Energy.


Wilt u vrijblijvend advies over uw specifieke situatie, laat het ons weten! 

 

 

Als aanbieder van een openbaar oplaadpunt hecht je er natuurlijk aan om een betrouwbare en efficiënte laadinfrastructuur te creëren.

Eén die langdurig, gemakkelijk en probleemloos voorziet in haar functie. Met Aers Energy slaag je daar volledig in. Voor iedere situering reikt Aers Energy samen met  Ecotap de perfecte innovatieve laadoplossing aan.
Zo gaat het bij openbare laadstations onder andere om voldoende capaciteit, slim laden, gebruiksvriendelijkheid en vandalismebestendigheid.

Met de meest gestelde vragen vindt u hier allerlei praktische  info

Terug naar de bovenkant van de website