Nieuw tankstation aan de A11 (onderdeel van de E34) Afslag 19  Haven Zeebrugge

Nieuw tankstation aan de A11 (onderdeel van de E34) Afslag 19 Haven Zeebrugge

Update video waar de eerste bouwactiviteiten zichtbaar zijn, direct aan de afslag van de A11

Wij zijn begonnen met de bouw van "het tankstation van de toekomst" direct naast afslag 19 (Zeebrugge) van snelweg A11: inclusief waterstof, elektrisch laden voor vracht- & personenwagens, mini market, restaurant en sanitaire voorzieningen voor de chauffeurs.

Tevens bewaakte truckparking voor circa 150 vrachtwagens. Natuurlijk zijn ook alle voorzieningen aanwezig voor de personenwagens. Wij  streven ernaar januari 2024 operationeel te zijn en houden u op de hoogte van alle ontwikkeling.

De eerste bouwactiviteiten zijn zichtbaar op onze nieuwe locatie Tankstation Zeebrugge, direct aan de afslag van de A11.

DENYS in samenwerking met Gebr. van den Maagdenberg  beschermen de leidingen zodat de opvolgende werkzaamheden, 5 tot 6 meter ophogen van ons perceel, (van 50.000 m2) binnenkort gestart kunnen worden.
De planning staat om per 1 januari 2024 operationeel te zijn. Dan kunt u o.a. waterstof tanken; elektrisch snel-laden met vrachtwagens en personenwagens, en natuurlijk HVO100 tanken, naast de vertrouwde ESSO Synergy diesel & -benzine kwaliteiten.

 

Terug naar de bovenkant van de website