Antargaz gastank plaatsen

Al onze tanks worden geïnstalleerd door onze professionele ingenieurs die een volledige evaluatie uitvoeren van de site. Samen met u bepalen ze de optimale locatie voor de tank en een gepast tijdstip om die te installeren.
Bij het bepalen van de optimale locatie moeten de wettelijke veiligheidsafstanden worden gerespecteerd.
Neem contact op en vraag alle info op bij ons.


Een bovengrondse tank wordt geplaatst op een betonplaat of twee betonnen sokkels geplaatst. Zo kunnen we een perfect horizontale plaatsing en stabiliteit verzekeren. Ontdek wat de verschillende stappen zijn bij de plaatsing van een bovengrondse tank in onze YouTube-video.

Voor onze ondergrondse tank, de Nautila, moet op voorhand een gat in de grond worden gemaakt.

De tank wordt in dat gat geplaatst en wordt als het ware begraven. Het enige onderdeel van de tank dat na de plaatsing nog zichtbaar zal zijn is het groene deksel van de kijkkamer. Ook alle details van de plaatsing van een ondergrondse tank ontdek je in onze YouTube-video.

Afhankelijk van uw behoefte kan u kiezen voor een groter of kleiner formaat van tank.  Wij kunnen u veel meer vertellen over de verschillende mogelijkheden. 


 

Wat kost een gastank?

Wanneer we een gastank komen installeren, betaalt u voor de plaatsing, de huur (als u kiest voor een huurtank) en het onderhoud van de tank.
De grootte van de propaantank die u gekozen hebt, de plaats waar die geïnstalleerd moet worden en uw verbruik, bepalen samen de prijs. Vraag vrijblijvend een offerte. 

De prijs van propaangas is afhankelijk van de internationale energiemarkt en schommelt doorlopend. Vraag, aanbod en toekomstverwachtingen hebben hier invloed op. Soms is de prijs van propaangas ook afhankelijk van economische en politieke ontwikkelingen. De dollar-euro-wisselkoers speelt daarbij een belangrijke rol.


De voordelen van gas in tanks bij Antargaz

Gas in een tank kent dezelfde toepassingen als aardgas. Het voordeel van een gastank is dat u uw gasinstallatie en -toevoer zelf beheert.

Propaangas genereert weinig CO2, heeft een laag zwavelgehalte en veroorzaakt geen bodem- of waterverontreiniging. Elke Antargaz-tank is een stevige, roestvrije constructie die beveiligd is tegen overdruk. De tank wordt bovendien regelmatig door specialisten gecontroleerd.

 

Neem contact met ons op voor al uw vragen! Wij helpen u graag.

Terug naar de bovenkant van de website