Alle mogelijkheden van Antargaz propaan gasflessen uit voorraad

De grootte en het gewicht van een gasfles is uiterst relevant voor de toepassing. Het gemiddelde gasverbruik is een belangrijke factor.

Onze kleinste flessen, met een inhoud van minder dan 10 kg, raden we vooral aan voor leisure-activiteiten, maar de Take5 met een inhoud van 5 kg propaangas is ook handig voor toepassingen waar een mobiele gasvoorraad voor nodig is.
Propaangasflessen met meer inhoud kunnen geschikt zijn voor tal van toepassingen in de horeca, bouwindustrie, tuinbouw, etc. 

 

Waar moet u op letten bij aankoop van een gasfles?


Voor elke toepassing is er een meest geschikte gasfles. Lichte gasflessen zijn handiger om te vervoeren.
Perfect voor onkruidverdelging of andere toepassingen waarbij een mobiele gasvoorraad handig is! Ook voor sporadisch gebruik zijn ze ideaal. Grotere, zwaardere gasflessen zijn perfect wanneer het verbruik aanzienlijk hoger ligt en er dagelijks of wekelijks gas nodig is. 

Let er steeds op dat uw nieuwe gasfles het Antargaz-zegel op de kraan heeft zitten. Zo bent u zeker van een kwalitatief en veilig product.
Zorg zeker voor de juiste ontspanner/gasdrukregelaar en een gasslang die voldoende lang is. Let erop dat u de gasfles(sen) kunt vervoeren in rechtopstaande positie en maak ze goed vast voor vertrek. 

Wat kost een gasfles?


De prijzen per gasfles vindt u terug op onze website. Dit zijn adviesprijzen die voorgesteld worden door Antargaz.
Deze zijn uiteraard afhankelijk van de inhoud van de gasfles (hoeveel gas er in zit) en zijn altijd inclusief de overheidsheffingen (accijns en COVA) en BTW. 

Daarnaast betaalt u voor een nieuwe gasfles ook een waarborg. 
De fles (container) blijft met andere woorden eigendom van Antargaz. Levert u de gasfles weer in, dan krijgt u de waarborg terug.

Ruilt u uw lege gasfles tegen een volle gasfles van hetzelfde type, dan hoeft u enkel het gas te betalen en blijft uw waarborgbewijs geldig. Let op: een lege gasfles hervullen gebeurt onder geen enkele omstandigheden. Een lege gasfles moet altijd eerst opnieuw gekeurd worden.

Waarom een gasfles bij Antargaz?


Bij ons vindt u voor elke toepassing de ideale gasfles. Onze typische stalen gasflessen hebben een inhoud van 10,5 tot 46,5 kg propaangas. De toepassingen zijn eindeloos: van koken op gas of onkruidverdelging tot laswerk of het drogen van gewassen.
We hebben de ideale gasflessen voor klussers, horeca, bouw, industrie, landbouw, etc.

De verschillende  type gasflessen op een rij:

 • Onze gele gasflessen
  zijn speciaal voor vloeibare afname van propaan. Deze zijn enkel geschikt om brandstof voor heftrucks te voorzien.
 • De Take5, met 5 kg gas
  is onze doe-het-zelf-gasfles.
 • De Cocoon en Calypso
  zijn eerder voor vrijetijdsgebruik.
 • De Cocoon, de nieuwe ‘Cube’ met ook 5 kg gas
  is ideaal voor de gasbarbecue.
 • De Calypso, met 8 kg gas
  is onze groene kampeergasfles.

Neem contact op met ons, wij helpen u graag verder!

Terug naar de bovenkant van de website