Ons wagenpark breidt uit met een nieuwe citytrailer

Ons wagenpark breidt uit met een nieuwe citytrailer

De nieuwe trekker - oplegger combinatie vanaf vandaag in het veld

Met deze citytrailer combineren wij bulk- en verpakt product en hij zal vooral worden gebruikt voor het uitleveren van smeermiddelen; koelvloeistof- antivries- en AdBlue producten.

 

Vanaf vandaag is ons wagenpark uitgebreid met een citytrailer voor het uitleveren van bulk producten gecombineerd met verpakt product. Door deze twee in één functie zijn wij bijzonder flexibel in het uitleveren van de juiste producten op klant specifieke wens. Tevens is het mogelijk om onze ritten zo efficiënt mogelijk te plannen waardoor de duurzaamheidsgedachte zeker niet uit het oog verloren wordt. 

Nu nog maagdelijk wit onderweg en voortgetrokken door een "inval-Mercedes trekker". vanaf 2e helft augustus in de juiste kleuren en belettering voortgetrokken door onze nieuwe Actros.

Sowieso rijdt ons wagenpark op GoodFuels HVO100, waardoor CO2 reductie (met een ADR trekker)  maximaal wordt ingezet. Gekozen is voor een trekker oplegger ipv een motorwagen omdat de trekker ook uitgewisseld kan worden met onze brandstof oplegger. Zo is ons wagenpark optimaal flexibel en klaar voor de volgende groeistap.

Wij zijn bijzonder blij met de medewerking van Groosman Bedrijfswagens Sas van Gent voor de Mercedes Actros;  Hertoghs Carrosserieën voor de citytrailer en Edwin van Gool Mobile Equipment voor de bulkinstallatie opbouw.

 

Terug naar de bovenkant van de website