Aers Energy België kreeg gisterenavond  een eervolle vermelding tijdens de Transport and Logistics Awards België

Aers Energy België kreeg gisterenavond een eervolle vermelding tijdens de Transport and Logistics Awards België

De jaarlijkse Transport and Logistics Awards 2023 vonden dit jaar plaats in de Nekkerhal te Mechelen. Ze werden georganiseerd door Transportmedia België.

De Transport and Logistics Awards vierde hun 30e verjaardag!
In november 1993 vond voor het eerst de verkiezing van de Transporteur van het Jaar plaats. Meteen het startschot voor wat vandaag is uitgegroeid tot het grootste feest voor transport en logistiek in België.

Gisterenavond verzamelde transporteurs, vlootbeheerders en logistieke professionals zich voor de dertigste keer met de beste vertegenwoordigers van hun beroep. 

Het programma van deze feestelijke editie bestond uit:
18:00 u   ontvangst - aperitief
19:30 u   uitreiking van de Transport & Logistics Awards 2023
21:00 u   diner (voor- en hoofdgerecht)
22:30 u   dessertbuffet - open bar

De Transport and Logistics Awards, terug in Mechelen na een uitstap naar Antwerpen en Brussel, vierden dit jaar de 30ste verjaardag van hun belangrijkste prijs: de ‘Transporteur van het Jaar’. Er waren dus meerdere verrassingen in verband met deze award, maar ook de andere prijzen werden uiteraard niet vergeten.

In 1993 organiseerde het magazine Truck and Business voor het eerst zijn ‘Transporteur van het Jaar’. Galliker sleepte destijds de prijs in de wacht en deed dat nog eens tijdens de editie van het jaar 2000 (zie het interview met Rolf Galliker op de voorgaande pagina’s). Die krachttoer kreeg daarna slechts één keer navolging met Snel in 2001 en 2020. Het initiatief van Truck and Business werd in verschillende landen gevolgd en heeft steeds geleid tot het bekronen van bedrijven die als voorbeeld kunnen dienen (en waarvan het merendeel vandaag nog altijd bestaat als bloeiende onderneming).

DIRECTE VERKIEZING VAN DE ‘SUPER TRANSPORTEUR’!

Om deze verjaardag te vieren, organiseerde Transportmedia twee bijzondere evenementen in het kader van de Awards 2023: een erehaag met de vrachtwagens van de vroegere winnaars verwelkomden de 1500 VIP gasten en de verkiezing  van de‘Super Transporteur van het Jaar’

Deze bijzondere verkiezing gebeurde in drie fases: al hun lezers konden stemmen voor hun ‘Transporteur van het Jaar’ en hun stemmen telde mee voor een derde van het uiteindelijk resultaat. Het tweede derde was afkomstig van de stemming van 30 door de redactie geselecteerd experten en het derde gedeelte werd beslist tijdens de awardceremonie zelf via een ‘live voting’ die het orgelpunt van de ceremonie werd. 

Transporteur van het Jaar:          VPD
Truck Fleet Owner of the Year:    Solarec
Truck Safety Award:                    Jacobs Beton

https://youtu.be/Vmf-hzRGcQo 

Terug naar de bovenkant van de website