Bezoek van B&W  gemeente Sluis

Bezoek van B&W gemeente Sluis

Gemeentebestuur van Sluis maakt kennis met 3 generaties Aers

Gisterenmiddag hebben we de Burgemeester en Wethouders van de gemeente Sluis op bezoek gehad in Draaibrug.

Ons 96 jaar oude familiebedrijf is volop in beweging. Uitvoerig is er  dan ook gesproken over de ontwikkeling van onze nieuwe truckstop in Zeebrugge. Daarnaast is de introductie van de AERS Toolkit duurzaamheid de revue gepasseerd en natuurlijk ons nieuwe tankstation in het dorp Sluis.

Sluis is dé gemeente in het westen van Zeeuws-Vlaanderen, die na de gemeentelijke herindeling van 1 januari 2003 tot stand kwam als fusie van de gemeenten Oostburg en Sluis-Aardenburg. De gemeente is genoemd naar het vestingstadje Sluis, maar het gemeentehuis staat in Oostburg.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel van de gemeente Sluis, zie alle info op https://www.gemeentesluis.nl/Inwoners/Duurzaam_Sluis

Wij spelen vandaag de dag volop actief in op alternatieven voor fossiele brandstoffen, zoals onze oplaadzuilen via Aers Energy en onze 100% fossielvrije brandstof GoodFuels HVO100. Door stap voor stap mee te de denken in praktische oplossingen naar onze klanten maken wij het verschil.

Waterstof uitleveren en faciliteren op onze tankstations zijn zaken waar wij dagelijks mee doende zijn. Sowieso komt waterstof voor vrachtwagens en personenwagens beschikbaar op onze nieuwe truckstop in Zeebrugge Haven.


Op de foto staat burgemeester Marga Vermue en 3 generaties Aers, van links naar rechts Johan Aers, Davey en Jackij Aers.

Terug naar de bovenkant van de website