Bezoek in Draaibrug van  Rotary Club Oostburg

Bezoek in Draaibrug van Rotary Club Oostburg

De leden van Rotary Club Oostburg ( West-Zeeuws Vlaanderen) hebben kennis gemaakt met AERS anno nu.

Op de partneravond van de vereniging was de opkomst groots; een spontaan en enthousiast betrokken publiek. De avond startte in Draaibrug waar wij ons bedrijf hebben gepresenteerd tussen de oplaadzuilen, smeerolie opslag en toebehoren van o.a. onze tankstation shops. Daarna hebben we onze " dagelijkse wereld" gepresenteerd in Hotel Rivers te Sluis; een stukje toekomstplannen gecombineerd met een Duurzaamheid - Quiz. Alles afgerond met een heerlijk diner. Al met al een TOP avond!

Rotary Club Oostburg is een zeer levendige vereniging die regelmatig bedrijfsbezoeken organiseert voor hun leden. Net na de zomer kregen wij de vraag of  AERS open stond voor een bezoek van de Rotary. Wij hebben de uitnodiging met beide handen aangepakt en per omgaande de afspraak vastgelegd. Ondanks dat we niet echt ingericht zijn om een 30 tal auto's te parkeren op ons terrein verliep het bezoek bijzonder prettig. Nu hielp het natuurlijk ook, dat het Nederlands elftal zich net had geplaatst voor de achtste finales op het WK te Quatar.

Na een korte rondleiding en uitleg over de day to day business vanuit Draaibrug hebben we de avond voortgezet in het nabij gelegen Sluis. Bij hotel Rivers stond een aperitiefje klaar waarna wij onze presentatie startte. Vanuit 95 jaar AERS kwam de start en de ontwikkeling van ons bedrijf aan bod, gevolgd door een uiteenzetting van onze huidige mogelijkheden maar vooral de uitdagende toekomstplannen werden belicht. 

Om de levendigheid van deze avond extra cachet te geven hebben we tussendoor een Duurzaamheid-Quiz  gehouden. Het onderwerp duurzaamheid is voor eenieder actueel, echter ook een "taaie kost". Al snel bleek dat er de nodige kennis op dit gebied in de zaal aanwezig was, waardoor diverse vragen nodig waren voordat we de alwetende op dit gebied aan konden wijzen.

Wij hebben bijzonder genoten van de bijeenkomst en hebben direct van de gelegenheid gebruik gemaakt, om Rotary Oostburg uit te nodigen in Zeebrugge Haven op onze nieuwe Truckstop zodra de opening in 2024 een feit is.

 

Terug naar de bovenkant van de website