AERS Tankstations netwerk breidt uit in  het West Zeeuws Vlaamse Sluis

AERS Tankstations netwerk breidt uit in het West Zeeuws Vlaamse Sluis

Aan de St Annastraat 50 te Sluis zal vanaf januari 2023 een ESSO tankstation te vinden zijn, op de grens van Nederland en België

Een lang gekoesterde wens is uitgekomen: Een AERS ESSO tankstation openen in het bijzonder levendige Sluis waar het hele jaar door het toerisme hoogtijd viert. 

"Wat is er nu mooier dan dat wij gasten en inwoners van Sluis het A-merk ESSO kunnen aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen" aldus Jackij Aers.

Dit is het tiende AERS Tankstation en het derde die ook een shop heeft (in Zeebrugge Haven, welke in 2024 operationeel is, kunt u onze vierde shop vinden).

Daarnaast vinden wij het geweldig dat we met de wasstraat die hier reeds aanwezig is, onze klanten deze extra service kunnen (gaan) bieden. Sowieso zien wij dit als een opstap naar meer mogelijkheden bij dit station.

Volop ideëen  aanwezig om ook in Sluis het ESSO tankstation een AERS tintje te geven. Wij zijn dan ook  bijzonder verheugd dat we de samenwerking met Peter en Kitty Biesbroeck in kunnen zetten en zien de toekomst enthousiast tegemoet.

Vanaf 1 januari zal onze AERS TANKPAS per direct op dit station geaccepteerd worden. Dan zal de omkleuring naar ESSO snel volgen. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

AVIA wordt ESSO

Terug naar de bovenkant van de website