AERS  Groep werkt samen met Ecolands en introduceert de CO2 ECO-INDEX

AERS Groep werkt samen met Ecolands en introduceert de CO2 ECO-INDEX

Met de AERS Toolkit duurzaamheid kunt u ook "CO2 neutraal aanbieden aan uw klant/prospect"

Maak kennis met onze Toolkit Duurzaamheid:

- Scope 1-2

  • AERS Energy elektrische oplaadzuilen
  • GOODFUELS HVO100 Diesel vrij van fossiele grondstoffen
  • Brandstof besparende GULF- en MOBIL smeermiddelen
- Scope 3
  • De CO2 ECO-INDEX, in samenwerking met Ecolands, waardoor u uw CO2 neutrale diensten en/of producten kunt aanbieden aan uw klant. Dit alles in combinatie met rendementsverbetering.

Jackij geeft een leefbare wereld en zijn bedrijf, de AERS Groep, straks graag door aan de volgende (vierde) generatie. Daarom neemt hij zijn verantwoordelijkheid en kiest voor CO2-compensatie via Ecolands!
 
“Ik zeg het maar gewoon: als oliehandelaar zijn wij natuurlijk een van de grotere vervuilers van de wereld. Daarom is het extra belangrijk om onze verantwoordelijkheid te pakken en daar waar kan te vergroenen”, vertelt Jackij. Dit doen ze al op verschillende manieren. Door het aanbieden van GoodFuels HVO100 fossielvrije diesel, laadpalen voor elektrisch rijden (ook voor vrachtwagens) en alternatieve brandstoffen als LNG en waterstof. Dat binnenkort allemaal tezamen verkrijgbaar is bij de nieuwe Truckstop in Zeebrugge Haven. Daarnaast compenseren ze 1 cent per getankte liter via koolstofcredits van Ecolands. Om bij te dragen aan projecten die helpen om CO2 uit de lucht te halen en de wereld te verbeteren.

“We moeten mee. Er valt niet te voorspellen hoelang er nog fossiele brandstoffen verkrijgbaar zijn in de toekomst. Dus als je door wilt gaan in de branche, dan moet je verduurzamen. Want als er geen authentieke brandstof meer is, dan kunnen er logischerwijs ook geen auto’s meer rijden.” legt Jackij uit. Hij blijft daarom werken aan toekomstplannen op dit gebied. Wat er als volgende op de lijst staat? Zonnepanelen bij het kantoor. Thuis heeft hij ze al liggen, dus ook zijn bedrijf hiervan voorzien is een logisch vervolg. “We willen bijdragen om onze planeet zo min mogelijk te vervuilen en door te geven aan een volgende generatie. Samenwerken met Ecolands is voor ons een bijzonder mooie aanvulling!”

Terug naar de bovenkant van de website